Menu
Dnes má meniny: Ela Zajtra: Urban

Pizzové slimáky

Na približne 25 kusov potrebujeme: 1 lístkové cesto (400 g), 20 dkg šunky, 5 dkg nastrúhaného syra, 1 tavený syr Bambino, kečup, 1 vajce, korenie na pizzu.

POSTUP: Na pomúčenej doske natenko rozvaľkáme lístkové cesto do tvaru obdĺžnika, potrieme kečupom, navrch poukladáme šunku, nasypeme postrúhaný syr a zvinieme do rolády. Roládu pokrájame na tenké kolieska, poukladáme na plech vystlatý papierom na pečenie a potrieme rozšľahaným vajíčkom. Na každý kúsok vytlačíme trochu taveného syra, posypeme pizzovým korením a v predhriatej trúbe pečieme pri teplote 200 °C 10 až 15 minút.

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála

Fraštacké noviny

  • Dvojtýždenník o živote v Hlohovci a okolí.

  Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií akýmkoľvek spôsobom bez súhlasu vydavateľa je zakázané.

Kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.