Menu
Dnes má meniny: Ela Zajtra: Urban

Čerstvý nepečený ovocný koláč Doporučený

POTREBUJEME: 200 g oriešky kešu, 200 g hrozienka, 50 g lieskové oriešky, 50 g datle, 2 ks grécky jogurt s trstinovým cukrom, 2 ks banán, jahody (nakrájané na malé kúsky), čučoriedky

POSTUP: Kešu oriešky, lieskové oriešky, hrozienka (je dobré ich pred rozmixovaním zatiaľ horúcou vodou a nechať 15 – 20 minút zmäknúť) a datle si rozmixujeme v miske na jemnú hmotu.

Formu na tortu vystelieme papierom na pečenie. Hmotu rovnomerne vtlačíme na dno a čiastočne aj na boky formy. Rovnomerne naň natrieme grécky jogurt a ozdobíme ovocím, ktoré sme si pripravili. Necháme v chladničke stuhnúť a môžeme podávať.

Napíšte komentár

návrat hore

Fraštacké noviny

  • Dvojtýždenník o živote v Hlohovci a okolí.

  Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií akýmkoľvek spôsobom bez súhlasu vydavateľa je zakázané.

Kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.