Menu
Dnes má meniny: Ela Zajtra: Urban

Karamelový cheesecake Lotus Doporučený

Potrebujeme: 1 ks salko karamelové, 2 balíčky Lotus karamelové keksy, 3 téglik Mascarpone, 150 g rozpustené maslo

Postup: Lotus keksy rozdrvíme nadrobno. Môžeme použiť aj karamelové Bebe keksy. K rozdrveným sušienkam pridáme rozpustené maslo. Všetko spolu premiešame do hustého cesta. Cesto si dáme do tortovej formy okrúhlej. Poriadne ho rovnomerne roztlačíme. Dáme do chladničky a medzitým si pripravíme krém. Mascarpone dobre vymiešame s polovicou salka. Vyberieme cesto z chladničky a zvyšné salko rozotrieme na cesto. Na vrch dáme pripravený mascarpone krém. Dáme na hodinu do chladničky stuhnúť a následne môžeme podávať.

 

 

Napíšte komentár

návrat hore

Fraštacké noviny

  • Dvojtýždenník o živote v Hlohovci a okolí.

  Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií akýmkoľvek spôsobom bez súhlasu vydavateľa je zakázané.

Kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.